Prémiový obsah
★★★
4.2K čtenářů
55 m
Kuchař Berda
Rychlovarnou konvici vyčistíme velmi jednoduše.
Stačí do ní nalít ocet a nechat ho několik minut (cca 10 - 20) působit.
Spirála by měla být celá ponořená.
Pak stačí konvici důkladně opláchnout horkou vodou a jednou v ní převařit čistou vodu.
Očištěného a vykuchaného kapra nakrájíme na porce ( Musí nám vzniknou hustší omáčka, kterou porce kapra
Suché těstoviny nasypeme do zapékací mísy, kuřecí prsa nakrájíme na nudličky, přidáme k těstovinám a
Kotlety omyjeme, osušíme, nejlépe přes igelitový sáček lehce naklepeme, posypeme kořením a solíime. Jednotlivé
Kapra očistíme, vykostíme a naporcujeme. Potom si připravíme omáčku.
Potom do omáčky dáme porce kapra a přikryté asi 30 Kapra podáváme s opékanými bramborami, přelitého omáčkou
Penne připravíme podle pokynů na obalu. Troubu předehřejte na 200 °C. Goudu a eidam nastrouháme najemno
nakrájíme na rovné krajíčky, poklademe rajčetem, namažeme sýrovou
Omáčku dochutíme solí a pepřem a přeléváme s ní porce