Jakoukoliv rýži (i z varných sáčků) vždy pořádně propláchneme až je voda čistá.
Škrob totiž působí rozvaření rýže při vaření.
A abychom měli úplnou jistotu sypké rýže, tak po dokonalém opláchnutí ji orestujeme na oleji s cibulkou a potom ji teprve přelijeme vodou a necháme vařit.
Rýže se OPRAVDU nerozvaří! Je dobré po zalití dát do rýže kostku bylinek: tymián.
Kostka obsahuje olivový olej, který taktéž značně potlačí rozvaření rýže.
Čočku namočíme den předem do vody. Přidáme protlak, kari, uvařenou čočku a garam masalu
Čočku přebereme a namočíme alespoň na 2 hodiny, poté tuku orestujeme nakrájenou cibuli, česnek, protlak a kari
Když začne cukr karamelizovat, položíme na něj banán rozkrojený v půli.Shora lehce zasypeme skořicí a kari
Banány rozkrojíme na čtvrtiny, obalíme je v krystalovém Touto omáčkou banány přelijeme a podáváme.
Mezitím si oloupané banány nakrájíme na 6 cm dlouhé Obalené kousky banánů smažíme v rozpáleném oleji dozlatova
Oloupané banány vložíme do rozšlehaného bílku a důkladně Na pánvi rozehřejeme olej, vložíme banány, ze všech
Do máslové směsi položíme banány rozkrojenou stranou Banány obrátíme, aby nasákly šťávou.
nakrájíme na dvě poloviny, jednu poklademe kolečky banánů Poté krájíme na kousky a dozdobíme opět šlehačkou a banány