Prémiový obsah
★★★
6.5K čtenářů
45 m
Kuchař Berda
Nikdy je nemyjeme vodou, odstraňují se mnohem hůře.
Nejlepší je to alkoholem nebo zředěným čpavkem.
Potřeme jím látku, necháme působit.
Pak je teprve vypereme.
Nejdříve si připravíme broskvovou směs. Broskve oloupeme, vypeckujeme a nakrájíme nenší kousky, které
Máslo rozpustíme a vmícháme do něj lžíci cukru a lžíci horké vody. Ovesné vločky smícháme s hnědým cukrem
Mouku smícháme s cukrem a solí, poté přidáme máslo, a vypracujeme sypkou drobenku. V míse smícháme hnědý
Müsli vrátíme do trouby na dalších 15 minut, občas na povrchu vloček i dalších ingrediencí se vytvoří křupavá
Vejce, cukr, tuk ušleháme ve šlehači a přidáme hladkou a hrubou moukou, kypřící prášek, mléko a vanilkový
Bílky šleháme s polovinou cukru v horké vodní lázni asi 5 minut. Pak je vyjmeme z vodní lázně, přidáme
Ovoce potřeme rozpuštěnou želatinou, kterou připravíme Tartaletky plné ovoce podáváme jako vynikající sladkost