Prémiový obsah
★★★
5.5K čtenářů
30 m
Kuchař Berda
Bílý chřest oloupejte škrabkou na brambory nebo speciální škrabkou na chřest. Loupejte od hlavičky směrem dolů. Mladý zelený chřest loupat nemusíte.
Droždí necháme vykynout v mléce, poté přidáme ostatní suroviny a nechme kynout. Přes noc dáme do lednice
odpůrci zase mohou podpořit svůj mikrobiomu, aniž by kefír A proč je vlastně kefír tak prospěšný?
Všechny suroviny až na kypřící prášek prošleháme dohromady. Nakonec přisypeme kypřící prášek a promícháme
Vločky zalijeme mlékem a necháme asi půl hodiny nabobtnat. Poté přidáme mouku, vejce a vyšleháme, dále
Tímto krokem je vaše cibulová polévka hotová můžete kousek toastového chleba, zapéct na něm sýr a ten do polévky