Prémiový obsah
★★★
10.4K čtenářů
30 m
Kuchař Berda
Bílý chřest oloupejte škrabkou na brambory nebo speciální škrabkou na chřest. Loupejte od hlavičky směrem dolů. Mladý zelený chřest loupat nemusíte.
pyré, přidáme bobkový list, skořici a pyramidku na rajskou Podáváme se zakysanou smetanou a pokapeme olivovým
V hrnci smícháme mouku se smetanou, přidáme rajčatový Hotovou polévku v talíři ozdobíme smetanou a podáváme
Rozpustíme máslo, přidáme mouku a opražíme. Přimícháme protlak a zalijeme vodou. Přidáme rajčátka, koření
Rozpustíme máslo, přidáme mouku a opražíme, vznikne nám jíška. Přimícháme protlak a zalijeme vodou. Přidáme
Rozpustíme máslo, přidáme mouku a opražíme, vznikne nám jíška. Přimícháme protlak a zalijeme vodou. Přidáme
přidáme protlak, masox, cibuli, pyramidku s kořením na rajskou Mezitím si uvaříme v menším hrnci písmenka do polévky
V hrnci smícháme mouku se smetanou, přidáme rajčatový Polévku necháme vařit na mírném ohni asi 15 minut.
Pokud máme pocit, že je polévka příliš hustá, můžeme Z polévky vyjmeme nové koření, bobkový list a cibuli
Kořenovou zeleninu očistíme, nastrouháme a orestujeme na oleji. Poté zalijeme vodou a osolíme. Krátce
Jakmile rajský protlak změní barvu, přidáme vodu, ve Polévku osladíme a osolíme.