6.9K čtenářů
25 m
Redakce Recepty.eu
Tvrdou hořčici zakápneme šťávou z citrónu nebo pomeranče, trochou oleje a rozmícháme.
Získáme opět správnou konzistenci a navíc zajímavou chuť.
špagety, pepř a úplně nakonec čerstvou nasekanou bazalku
Na jíšku přilijeme vývar a přidáme rajský protlak a Můžeme při podávání ozdobit lístkem bazalky nebo lžičkou
doměkka, osolíme, opepříme a vmíchame nastrouhaný parmezán Nakonec přidáme nasekanou čerstvou bazalku a poté smícháme
Každou porci ozdobíme nastrouhaným parmezánem a kapkou
Brambory a mrkve oloupeme a uvaříme v osolené vodě do měkka. Přidáme bujon, olej,pepř a rozmixujeme dohladka
Na olivovém oleji zpěníme nadrobno nakrájenou cibuli. Zaprášíme moukou a hned zalijeme rajčatovým pyré
Rozpustíme máslo, přidáme mouku a opražíme. Přimícháme protlak a zalijeme vodou. Přidáme rajčátka, koření
Polévku necháme vařit na mírném ohni asi 15 minut. Hotovou polévku v talíři ozdobíme smetanou a podáváme
Rozpustíme máslo, přidáme mouku a opražíme, vznikne nám jíška. Přimícháme protlak a zalijeme vodou. Přidáme
Rozpustíme máslo, přidáme mouku a opražíme, vznikne nám jíška. Přimícháme protlak a zalijeme vodou. Přidáme