Prémiový obsah
★★★
19.3K čtenářů
30 m
Kuchař Berda
Jestliže chutná chřest nahořkle, pomůže kousek bílého chleba nebo malý hlávkový salát, který vložíme do vody, v níž budeme chřest vařit.
Rýži předem namočíme a uvaříme doměkka. Na talíři posypeme nakrájeným syrovým ovocem podle
přidáme přebranou, propláchnutou a třikrát spařenou rýži podáním ji přelijeme vychlazeným krémem a zdobíme ovocem
Přebranou rýži spaříme horkou vodou a povaříme v osoleném Pokapeme citronovou šťávou a ozdobíme ovocem.
Přebranou, propláchnutou rýži spaříme třikrát vařící Do rýže vmícháme smetanu a pokrájené ovoce, rozdělíme
Přebranou, propláchnutou a spařenou rýži vsypeme do Pokapeme citrónovou šťávou a ozdobíme ovocem (kompotovaným
Hotové vychladlé košíčky naplníme krémem a ozdobíme ovocem
Tvaroh důkladně smícháme s cukrem, nejlépe vyšleháme v mixéru do pěny. Ovoce omyjeme a podáváme společně
polevou. nakrájíme na plátky a ozdobíme šlehačkou a ovocem
Po zchladnutí naponíme šlehačkou a ovocem a pocukrujeme
Propláchneme rýži, zalijeme ji vodou, přidáme špetku Rozdělíme na porce a posypeme ovocem.
Propláchneme rýži, zalijeme ji vodou, přidáme špetku Rozdělíme na porce a posypeme ovocem.