Prémiový obsah
★★★
7.8K čtenářů
40 m
Kuchař Berda
Jestliže chutná chřest nahořkle, pomůže kousek bílého chleba nebo malý hlávkový salát, který vložíme do vody, v níž budeme chřest vařit.
Cuketu dobře omyjeme a nakrájíme na plátky. Cuketu obalíme v trojobalu( mouka-vejce-strouhanka)
Nakrájenou cuketu posolíme a necháme vypotit. Cuketu podáváme s petrželkovým bramborem.
Cuketu nakrájíme na plátky a osolíme, aby se vyplakala Poté dáme bokem a na pánvi smažíme obalené cukety.
Usmažená jablíčka posypeme skořicí, cukrem, polijeme
Plát listového těsta potřeme rozpuštěným máslem, posypeme skořicovým cukrem a posypeme důkladně propláchnutými
V misce smícháme všechny suroviny na marinádu a důkladně promícháme. Poté přidáme nakrájené kuřecí maso
Pravlastí skořice je Sri Lanka a jižní Indie, do kuchyní Druhy skořice: Existuje několik druhủ skořice, v zásadě
přepasírovaných šípků přidáme cukr, citronovou šťávu a skořici Hustotu můžeme vyzkoušet na talířku a vyjmeme skořici
Jogurt, mléko, vejce a 1 lžíci oleje smícháme. Pak do tekutiny přidáme mouku s kypřícím práškem a špetkou