Prémiový obsah
★★★★
16.1K čtenářů
30 m
Kuchař Berda
Pokud nám například od pečení zůstanou bílky, můžeme je nalít do mikroténového sáčku a zmrazit.
V případě potřeby je vytáhneme a necháme rozpustit.
Můžeme z nich tak vyšlehat tuhý sníh jako z čerstvých.
hrnce. Keramickou nádobu vložíme do pomalého hrnce a vaříme
Opečené maso i cibuli přendáme do pomalého hrnce, přidáme Vše zalijeme černým pivem a trochou vody tak, aby byla
si nakrájíme cibuli, česnek a osmahneme v nádobě pomalého hrnce.
na velké kousky, obalíme je v koření a vložíme do pomalého hrnce.
V nádobě pomalého hrnce rozehřejeme olej a vsypeme V hrnci rozpustíme máslo.
Mezitím v ohnivzdorné nádobě pomalého hrnce rozehřejeme Přidáme masové koule a vložíme nádobu do pomalého hrnce
Ve vyjímutelné nádobě pomalého hrnce rozehřejeme olej Maso obereme a vrátíme do hrnce a zamícháme.
Přelijte do pomalého hrnce.
V ohnivzdorné nádobě pomalého hrnce rozehřejeme 1 lžíce