Prémiový obsah
★★★
25.7K čtenářů
4 h
Kuchař Berda
Rybí zápach dostanete z rukou, namočíte-li je na chvíli v mléku.
Omyté a osušené vepřové plátky z obou stran lehce naklepeme V kameninové nádobě na sporáku rozpustíme máslo a závitky
Rajčata nakrájíme na kostičky a smícháme se strouhankou a rozmarýnem. Plátky masa rozklepeme a opepříme
Na rozpáleném oleji opečeme ze všech stran závitky Na závěr přilijeme víno, do omáčky vložíme závitky
cibulku a na ni znovu vložíme závitky. Potom vepřové závitky servírujeme na talíř, přelijeme
Maso naklepeme, osolíme, opepříme a potřeme hořčicí. Na plátek položíme čtvrtku jablka obalenou plátkem
V pekáči rozehřejeme olej a závitky na něm ze všech Přidáme prolisovaná rajčata a vývar, vložíme závitky
naklepané plátky masa, položíme na něj šunku a stočíme do závitku Zprudka maso osmažíme na pánvi na rozpáleném oleji, aby závitky
směsí a do každého závitku dáme 1 - 2 celé kapustičky Závitky zabalíme, spíchneme párátky a narovnáme do
Závitky ponoříme do těstíčka a smažíme v horkém oleji
Závitky přendáme do pekáčku, zalijeme pivem a pečeme Hotové závitky dáme stranou a výpek zaprášíme mouku
Omyté a osušené vepřové plátky z obou stran lehce naklepeme Keramickou nádobu vložíme do pomalého hrnce a závitky
pokud bych to jídlo chtěl na připravit na oběd ve dvanáct , tak to abych začal vařit 12 - 8 = 4; ve čtyři ráno + příprava cca + 1 hod. = ve tři začít HA HA HA a mokrý hadr na hlavu a nebo si toho svinstva tolik nebrat a více používat MOZEK při psaní , receptu navrhuji udělit Michelinskou hvězdu
Milane, jde vidět, že vy moc nevaříte že? Některé maso se připravuje klidně i 12 hodin. V kuchyni toho moc neuspěcháte.