Prémiový obsah
★★★
17.9K čtenářů
40 m
Kuchař Berda
Pokud připravujeme větší množství chlebíčků, ať už den dopředu na oslavu, případně nám po nějaké takové chlebíčky zůstanou, uchovejme je v lednici přikryté mírně navlhčenou utěrkou (důkladně vyždímanou).
Chlebíčky tak neokorají a budou téměř jako čerstvé.
Připravíme si těstíčko ze všech surovin. Podkovy namáčíme do těstíčka a zvolna smažíme na oleji
provensálského koření(bylinek) a mouky umícháme hustší těstíčko
Do třech jednotlivých misek dáme mouku, rozšlehané vejce a strouhanku. Do vejce přidáme bylinky a sůl
Jednotlivé porce ryby oslíme, opepříme a vetřeme do nich prolisovaný česnek. Potom necháme asi hodinu
Jablka omyjeme, osušíme a odstraníme jádřince. V míse smícháme ořechy s rozinkami, sušeným ovocem a medem
Připravíme si těstíčko ze všech surovin. Jednotlivé kousky kuřete obalíme v připraveném těstíčku
Těsto vyvalime na plát. Potřeme hořčicí a nakrájíme na obdélníky. Do každého dáme kousek párku a zabalíme