Skvrny od smůly nejlépe odstraníme odlakovačem na nehty a nebo je potíráme hadříkem namočeným v benzínu.
Na pánvi na oleji osmahneme do zlato a nadrobno nakrájenou cibulku. Přidáme mleté maso, osolíme a dusíme
Na pánvi na oleji osmahneme do zlato a nadrobno nakrájenou cibulku. Přidáme mleté maso, osolíme a dusíme
Cibuli nakrájíme na jemno, slaninu na malé kostičky a osmahneme na rozpáleném tuku. Pak přidáme jemně
Kachní játra utřeme, přidáme koňak, jemně nakrájenou cibuli, česnek, bylinky, pepř a sůl. Touto směsí
Očištěné steaky osušíme a položíme na pracovní plochu. V hlubokém talíři smícháme citronovou šťávu, špetku
Rybu rozdělíme na díly, které osolíme, obalíme v mouce, vejci rozšlehaném v mléku, strouhance a osmažíme
Rybu rozdělíme na díly, které osolíme, obalíme v mouce, vejci rozšlehaném v mléku, strouhance a osmažíme
Mrkev nakrájíme na tenká kolečka. V kastrolu rozehřejeme máslo a mrkev na něm krátce osmahneme. Ochutíme
Filé rozmrazíme, omyjeme a osušíme. Z masa nakrájíme kousky cca 200 g, osolíme je a necháme chvíli odležet