15.2K čtenářů Přidat komentář

Boloňská treska

55 m

Avatar of Kuchař Berda

Kuchař Berda

@petr-berda

Boloňská treska

  1. Tresku omyjeme, osušíme, nakrájíme na porce, osolíme, opečeme na oleji a hotové maso dáme na talíř.
  2. Ve zbylém oleji zpěníme cibuli, celer, mrkev a česnek, vše velmi drobně nakrájíme, zalijeme vínem, chvilku podusíme a pak přidáme porce opečené ryby a pomalu dusíme ještě asi 20 minut.
  • 800 g treska
  • 5 lžíce olej
  • 60 g cibule
  • 20 g celer
  • 20 g mrkev
  • 3 stroužek česnek
  • 100 ml bílé víno
  • sůl

Skvrny od smůly

Skvrny od smůly nejlépe odstraníme odlakovačem na nehty a nebo je potíráme hadříkem namočeným v benzínu.

Boloňské špagetky
916
Redakce Recepty.eu
★★★

Boloňské špagetky

Na pánvi na oleji osmahneme do zlato a nadrobno nakrájenou cibulku. Přidáme mleté maso, osolíme a dusíme

Boloňská směs
9K
Redakce Recepty.eu
★★★

Boloňská směs

Na pánvi na oleji osmahneme do zlato a nadrobno nakrájenou cibulku. Přidáme mleté maso, osolíme a dusíme

Boloňská omáčka
37.3K
Redakce Recepty.eu
★★★

Boloňská omáčka

Cibuli nakrájíme na jemno, slaninu na malé kostičky a osmahneme na rozpáleném tuku. Pak přidáme jemně

Boloňská kachna
14.9K
Redakce Recepty.eu

Boloňská kachna

Kachní játra utřeme, přidáme koňak, jemně nakrájenou cibuli, česnek, bylinky, pepř a sůl. Touto směsí

Treska na citronu
343
redakceTerka
★★★

Treska na citronu

Očištěné steaky osušíme a položíme na pracovní plochu. V hlubokém talíři smícháme citronovou šťávu, špetku

Treska po dalmatsku
213
redakceTerka

Treska po dalmatsku

čas si ušetříme když použijeme připravené filety tresky

Smažená treska
945
Redakce Recepty.eu

Smažená treska

Rybu rozdělíme na díly, které osolíme, obalíme v mouce, vejci rozšlehaném v mléku, strouhance a osmažíme

Smažená treska
1.2K
Redakce Recepty.eu

Smažená treska

Rybu rozdělíme na díly, které osolíme, obalíme v mouce, vejci rozšlehaném v mléku, strouhance a osmažíme

Smažená treska
4.3K
Redakce Recepty.eu
★★★

Smažená treska

Filety tresky omyjeme a osolíme.

Treska s hráškem
3.5K
Kuchař Berda

Treska s hráškem

Mrkev nakrájíme na tenká kolečka. V kastrolu rozehřejeme máslo a mrkev na něm krátce osmahneme. Ochutíme

Treska na rajčatech
7K
Kuchař Berda
★★★

Treska na rajčatech

Kostky tresky necháme chvíli povolit, pak je pokapeme

Neapolská treska
9.2K
Kuchař Berda

Neapolská treska

Filé rozmrazíme, omyjeme a osušíme. Z masa nakrájíme kousky cca 200 g, osolíme je a necháme chvíli odležet