Skvrny od kávy vyčistíme tak, že látku namočíme do studeného mléka a potom vypereme.
Čerstvé skvrny nejlépe odstraníme octovou vodou a můžeme je také posypat solí a třít vlhkým hadříkem.
Očištěného a omytého candáta nakrájíme na porce, stáhneme vaříme na mírném ohni za častého míchání, aby se omáčka
Candáta vykucháme, omyjeme, podélně rozpůlíme a odstraníme Maso upravíme na mísu, zalijeme přecezenou omáčkou
Toastový chléb nakrájíme na kostky a spolu s ořechy ho rozmixujeme. Petrželovou nať omyjeme, osušíme
minut, scedíme ji a ve vývaru ze zeleniny povaříme candáta na talíř, obložíme zeleninou a polijeme tatarskou omáčkou
Kedlubny oloupeme a omyjeme. Zhruba 1 cm tlusté plátky kedlubny lehce osolte a obalte v klasickém trojobalu
Umytý, oloupaný kedluben a mrkev uvaříme v osolené vodě. Nastrouháme ho na nudle, nebo na plátky a dáme
Kedlubny očistíme a nakrájíme na nudličky. Na másle orestujeme cibulku, přidáme kedlubny, dochutíme solí
Bylinky omyjeme a nasekáme, přidáme do omáčky. Podáváme s bylinkovou omáčkou a bramborem.
Nakrájenou cibuli orestujeme v hrnci, poté přidáme nakrájenou bramboru a kedlubnu na kostičky. Zalijeme