Abychom jednodušeji mohli vyndat koláč z vyššího pekáčku, používáme pečící papír, který ustřihneme tak, aby přečníval alespoň o pár cm na dvou stranách.
Po upečení pak koláč za delší konce krásně vyndáme bez porušení.
Bylinky omyjeme, osušíme a lístky nasekáme najemno. Potom do ní vmícháme nasekané bylinky a smetanu, podle
Dno pekáče vymazané olivovým olejem posypeme nakrájenou cibulí, na kterou poklademe posolené porce kuřete
Vykuchaného, ale nestaženého úhoře omyjeme, osušíme Na rožeň napichujeme vždy střídavě kousek úhoře, lístek
Úhoře opláchneme a naložíme na 2 hodiny do podmáslí Osolíme je, posypeme hořčičným semínkem, každého úhoře
Očištěného a omytého úhoře osušíme, osolíme, okořeníme Během dušení můžeme podle potřeby podlít vodou.
Uvaříme rýži. Filety z lososa naporcujeme, pokapeme citrónovou šťávou a necháme je odležet. Bazalku natrháme
Maso prošpikujeme slaninou. Cibuli a česnek oloupeme, česnek prolisujeme a cibuli nastrouháme. Česnek
V hrnci rozpustíme máslo a přidáme zelí, jalovec, bobkový list a nalijeme víno. Dusíme asi 1 hodinu pod