Prémiový obsah
★★★
18.8K čtenářů
50 m
Kuchař Berda
Abychom jednodušeji mohli vyndat koláč z vyššího pekáčku, používáme pečící papír, který ustřihneme tak, aby přečníval alespoň o pár cm na dvou stranách.
Po upečení pak koláč za delší konce krásně vyndáme bez porušení.
Kuřecí prsíčka propícháme vidličkou, osolíme, pokapeme vínem a dobře vetřeme do masa. Na dno hrnce nalijeme
Filé pokapeme citronem a necháme odležet. Filé na japonský způsob podáváme s přílohou podle chuti
rádi experimentují a mají rádi asijské, speciálně japonské
Filé pokapeme citronem a necháme odpočinout. podusíme na másle, přendáme do pekáčku, položíme filé
Hovězí vývar zahřejeme a ochutíme solí, pepřem, chilli papričkou a mletým chilli. Nudle uvaříme v osolené
Kousky filé pokapeme citronovou šťávou, osolíme, opepříme Poté filé naskládáme do máslem vymazané zapékací mísy
Kousky filé omyjeme a nasolíme. Nakonec podáváme s bramborem na různé způsoby.
Do takto připravené marinády vložíme filé a necháme Připravíme si obdélník z dvojitého alobalu, porce filé
Maso omyjeme, osolíme, zakápneme citronovou šťávou a posypeme kořením - nejlépe nějaké jemné bylinkové