Aby sýr při smažení nevytékal a byl krásně křupavý, obalíme ho hned raději dvakrát a před smažením necháme ještě půl hodiny v mrazáku.
Kousky filé pokapeme citronovou šťávou, osolíme, opepříme Na závěr zalijeme smetanou a zasypeme nastrouhaným
Maso omyjeme, osolíme, zakápneme citronovou šťávou a posypeme kořením - nejlépe nějaké jemné bylinkové
Do takto připravené marinády vložíme filé a necháme Připravíme si obdélník z dvojitého alobalu, porce filé
Rybí filé posypeme kořením na ryby a cibuli nakrájíme Filé dáme do pekáčku, posypeme cibulí a zakryjeme slaninou
Nejprve si ve hmoždíři roztlučeme bobkový list, tymián a pepř, poté přidáme 4 lžíce olivového oleje.
Rozpůlené rajčata smícháme s misce s česnekem, nakrájenými olivami, kajenským pepřem, kapary a 1 lžící