Nemáme-li k dispozici moučkový cukr, je možné jej vyrobit pomletím cukru krupice v el.
mlýnku na kávu.
Pokud navíc do cukru nasypeme i trochu vanilkového, bude mletý cukr výrazně a příjemně vonět.
Ryby si necháme na trhu rovnou vykuchat a očistit. Směsí potřeme ryby a potíráme ještě během grlování,
V misce smícháme vše kromě ryby, ve směsi pak rybu Rybu grilujeme na omašťěném roštu a během grilování
Dusíme asi 10 minut a poté podáváme společně s rybou
Směsí potřeme ryby a potíráme ještě během grlování,
Rybí steaky si položíme na pracovní desku. Všechnu suroviny na marinádu smícháme v misce. Potřeme rybí
Česnek oloupeme a nakrájený přidáme do každé ryby jeden paprikou, tymiánem a divokým býlím ho vložíme do ryby
Filety lehce obalíme v mouce s kořením na ryby a opečeme Hotovou rybu servírujeme na špenátovém lůžku.
Filety ryby osolíme, opepříme a položíme je na jeden kus ananasové kůry, druhým kusem rybu přiklopíme a
Na oleji osmahneme rybí filé, poté vyjmeme a do pánve nalijeme smetanu a vývar. Osolíme, opepříme a zredukujeme