3.8K čtenářů
45 m
Kuchař Berda
Abychom jednodušeji mohli vyndat koláč z vyššího pekáčku, používáme pečící papír, který ustřihneme tak, aby přečníval alespoň o pár cm na dvou stranách.
Po upečení pak koláč za delší konce krásně vyndáme bez porušení.
Pak k ní přidáme osolené, paprikou a moukou poprášené Měkké porce přeložíme na talíře, omáčku procedíme,
česnekem, obalíme v hladké mouce smíchané se sladkou paprikou plátky nakrájené žampióny, osolíme, přidáme mletou papriku
Kapra načesnekujeme a osolíme, potřeme marinádou s Nakonec přidáme nasekanou jarní cibulku do omáčky a
Očištěného a vykuchaného kapra nakrájíme na porce ( Musí nám vzniknou hustší omáčka, kterou porce kapra
Potom do omáčky dáme porce kapra a přikryté asi 30 Kapra podáváme s opékanými bramborami, přelitého omáčkou
Kapra očistíme, vykostíme a naporcujeme. Potom si připravíme omáčku.
vývaru s trochou soli rozmixujeme a propasírujeme. , Kapra Rybu vrátíme do omáčky a necháme prohřát.
rozpálíme olej a opečeme osolené, opepřené kousky kapra Kousky kapra podáváme s bramborem, přelité omáčkou.
pokrájenou zeleninu a koření, pak přidáme osolené porce kapra Rozdělíme maso do talířů a poté přelijeme omáčkou.
Jogurtovou omáčku s kaprem necháme ještě 3 minuty dusit Kapra v jogurtové omáčce podáváme s vařenými brambory
Ovocná omáčka: Do šťávy z ovoce vmícháme lžičku škrobu , tím se omáčka zahustí a nakonec omáčkou na talířku