Bílý chřest oloupejte škrabkou na brambory nebo speciální škrabkou na chřest. Loupejte od hlavičky směrem dolů. Mladý zelený chřest loupat nemusíte.
Do hrnce nalijeme pivo, přidáme celou oloupanou cibuli Přivedeme do varu a vložíme očištěné a vykostěné porce kapra
Očistíme kapra, vykucháme ho, rozpůlíme a pokrájíme Když zesklovatí, pilijeme pivo a vložíme porce ryby
Porce kapra podle potřeby očistíme. pivem, přidáme oloupanou cibuli, koření a máslo s moukou
Podle potřeby kapra podléváme pivem. Kapra na pivě podáváme jako hlavní chod s brambory.
Kapra na pivu pečeme ve vyhřátě troubě na 220 °C za Kapra na pivu podáváme s chlebem.
MAso očistíme, dáme do pekáčku podlijeme 2 dl piva Postupně podléváme pivem.
Filety nakrájme na porce, osolíme, opepříme a dáme do pekáčku. Přidáme kmín, máslo a pár rajčat. Pečeme
Očištěné vykoštěné filety kapra pokapeme citronovou Hotového kapra vyjmeme, odstraníme provázky a nakrájíme
Očištěné osušené porce kapra pokapeme citrónovou šťávou Odleželé porce kapra osolíme, vložíme na rozehřátý
Kůži kapra na každé porci několikrát nařízneme. Takto připravené porce kapra zaprášíme hladkou moukou