Nikdy je nemyjeme vodou, odstraňují se mnohem hůře.
Nejlepší je to alkoholem nebo zředěným čpavkem.
Potřeme jím látku, necháme působit.
Pak je teprve vypereme.
Očištěné porce kapra osolíme, opepříme, pokapeme pivem , zalijeme dalším pivem, přidáme citrónovou kůru a
Očistíme kapra, vykucháme ho, rozpůlíme a pokrájíme Když zesklovatí, pilijeme pivo a vložíme porce ryby
Porce kapra podle potřeby očistíme. pivem, přidáme oloupanou cibuli, koření a máslo s moukou
Podle potřeby kapra podléváme pivem. Kapra na pivě podáváme jako hlavní chod s brambory.
Kapra na pivu pečeme ve vyhřátě troubě na 220 °C za Kapra na pivu podáváme s chlebem.
MAso očistíme, dáme do pekáčku podlijeme 2 dl piva Postupně podléváme pivem.
Rybu očistíme, pokapeme citrónovou šťávou a z obou stran osolíme. Zvlášť si připravíme vývar z koření
Kapra očistíme, vykucháme, hlavu a ocas odkrojíme, Pak půlky kapra omyjeme, osušíme, osolíme, opepříme
Očištěného kapra rozděleného na porce osolíme a potřeme Kapra podusíme doměkka, ze šťávy vyjmeme citrón a kapra
Porce kapra očistíme, osušíme, pokapeme citrónovou Po chvilce porce kapra obrátíme.