Pokud máme rádi jemný a nadýchaný tvaroh, stačí jej smíchat s trochou perlivé minerálky.
Potom k cibuli přidáme na kostičky nakrájenou zeleninu K podušené zelenině přidáme porce očištěného kapra,
Na tuto vrstvu položíme kapra nakrájeného na podkovičky a ochuceného kořením, potom dáme zbytek zeleniny,
Kapra si osolíme, opepříme, dáme kmín a dovnitř pokrájenou Alobal si potřeme sádlem a kapra zabalíme, hodinu necháme
Kapra omyjeme, osušíme, osolíme. Poté přidáme kapra a dusíme ještě asi 20 minut, poté
Očištěné osušené porce kapra pokapeme citrónovou šťávou Odleželé porce kapra osolíme, vložíme na rozehřátý
Kůži kapra na každé porci několikrát nařízneme. Takto připravené porce kapra zaprášíme hladkou moukou
Do kapra uděláme po obou stranách příčné zářezy a do Kapra posypeme rozemnutou šalvějí, uvnitř opepříme
Kapra očistíme, vykucháme, hlavu a ocas odkrojíme, Pak půlky kapra omyjeme, osušíme, osolíme, opepříme