Pokud máme rádi jemný a nadýchaný tvaroh, stačí jej smíchat s trochou perlivé minerálky.
Přidáme bobkový list, tymián a nahoru dáme kapra. Opepříme a zalijeme vínem.
Kapra očistíme, omyjeme a naporcujeme, porce osolíme Na oleji osmažíme nakrájenou zeleninu, osolíme, podlijeme
Na tuto vrstvu položíme kapra nakrájeného na podkovičky a ochuceného kořením, potom dáme zbytek zeleniny,
Opečené maso vytáhneme a na sádle opražíme zeleninu šťávu zaprášíme moukou, rozředíme vodou, přilijeme víno
, na ní osolené porce kapra - každá může být ochucena kapra - do misky se mi vejdou tak tři vrstvy.
a zalejeme vínem. Asi po 10 minutách, až se z vína vyvaří alkohol plotýnku
Přidáme očištěnou a nakrájenou kořenovou zeleninu, nakrájenou cibuli, nové koření, bobkový list, podlijeme vínem
Rajčata smíchejte s bílým vínem a zbytkem koření, přidejte Nalijte rajčatovou omáčku na zeleninu.
Podlijeme červeným vínem, osolíme a na mírném ohni