Prémiový obsah
★★★
7.9K čtenářů
1 h 10 m
Kuchař Berda
Abychom jednodušeji mohli vyndat koláč z vyššího pekáčku, používáme pečící papír, který ustřihneme tak, aby přečníval alespoň o pár cm na dvou stranách.
Po upečení pak koláč za delší konce krásně vyndáme bez porušení.
Kapra očistíme, omyjeme a naporcujeme, porce osolíme Na oleji osmažíme nakrájenou zeleninu, osolíme, podlijeme
Potom k cibuli přidáme na kostičky nakrájenou zeleninu K podušené zelenině přidáme porce očištěného kapra,
Na tuto vrstvu položíme kapra nakrájeného na podkovičky a ochuceného kořením, potom dáme zbytek zeleniny,
Zeleninu si povaříme v osolené vodě, kapra opečeme Přidáme namletou šunku, zeleninu, vejce, smetanu a
Kapra osolíme, zakápneme šťávou, posypeme kořením a Zeleninu nakrájíme nahrubo, osolíme, okořeníme, přidáme
Podkovy kapra osolíme a opepříme. V hrnci orestujeme cibuli na oleji a přidáme kapra,
Kapra očistíme, umyjeme, usušíme a nakrájíme asi na Připravené kousky kapra uložíme na mřížku roštu kůží
Podkovy kapra osolíme a opepříme. V hrnci orestujeme cibuli na oleji a přidáme kapra,
Kapra očistíme od šupin a odřežeme mu hlavu a ploutve Do posolené a okyselené vody přidáme zeleninu a cibuli