Prémiový obsah
★★★
7.8K čtenářů
1 h 25 m
Kuchař Berda
Bylinky, které přidáváme do jídla, nadrobno krájíme nebo nasekáme teprve krátce před dokončením, aby neztratily své aroma.
Do omáčky je přidáváme, až ji rozmícháme, zahustíme a povaříme.
plátků vyplníme břišní dutiny ryb a takto připravené karasy Upečeného karase pokapeme citrónovou šťávou, posypeme
Očištěného, vykuchaného a omytého karase osušíme čistou Opečeného Karase odložíme na teplé místo.
Poté přidáme mořské plody a krevety a rajčata nakrájená Jakmile jsou mořské plody hotové dochutíme nasekanou
Karase vykostíme, připravíme si tak filety. Česnek utřeme se solí a karase jím potřeme.
Medailonky si omyjeme a osušíme. Rajčata krátce povaříme, oloupeme a vydlabeme dužinu. Tu nakrájíme na
V pánvi rozehřejte olej. Pak na něm zprudka opečeme krevety. Poté vyjmeme a zabalíme do alobalu aby se
Do hrnce s vařící osolenou vodou vložte špagety a uvařte je podle návodu na obalu. Cibuli a česnek očistěte
Mořského vlka nakrájíme na malé kousky, dáme do misky
Rybu očistíme a potřeme směsí se zázvoru a chilli omáčky. Na velké pánvi rozehřejeme olej a opečeme rybu