Prémiový obsah
★★★
5.5K čtenářů
35 m
Kuchař Berda
Pokud nám například od pečení zůstanou bílky, můžeme je nalít do mikroténového sáčku a zmrazit.
V případě potřeby je vytáhneme a necháme rozpustit.
Můžeme z nich tak vyšlehat tuhý sníh jako z čerstvých.
Maso z amura umeleme, smícháme s nastrouhanými (umletými kuličky, které obalíme ve strouhance smíchané se sezamem
Rybu rozdělíme na porce, pokapeme citrónem, osolíme, potřeme rozmačkaným česnekem a necháme 30 minut
Kuřecí prsa omyjeme a usušíme. Poté osolíme a okořeníme dle chuti. Na pánvi rozpálíme olivový olej a
Mouku prosetou se solí, přidáme rozpuštěné máslo a smetanu. Vypracujeme hladké těsto, které rozválíme
Jednotlivé porce ryby oslíme, opepříme a vetřeme do nich prolisovaný česnek. Potom necháme asi hodinu
K masu si přidáme petrželku, česnek, pepř a sůl, promícháme a necháme odpočinout. Ze směsi si vytvarujeme
V míse promícháme mouku se strouhaným sýrem, přidáme rozpuštěné máslo, smetanu, kypřící prášek, sůl a
Chřest oloupeme škrabkou, odřízneme tuhé konce a nakrájíme ho na pěticentimetrové kousky. Papriky, mrkev
ještě 10 minut.Vyjmeme plech v trouby , posypeme sezamem