Vepřové i hovězí steaky solíme vždy téměř před koncem přípravy, nikdy ne na začátku.
Maso by ztratilo mnoho vody, bylo by vyschlé a ne šťavnaté.
Fazole namočíme přes noc do slané vody a druhý den uvaříme doměkka a scedíme. Na oleji zpěníme nadrobno
Na pánvi rozpálíme olej a maso na něm z obou stran opečeme. Jakmile je maso hotové z pánve vyjmeme a
Mleté maso osmahneme na oleji s opečenou cibulkou. Necháme dusit asi 20 minut. Poté k masu přilijeme
Lososa omyjeme a kuchyňskou papírovou utěrkou osušíme
Na rozpáleném oleji krátce orestujeme chilli vločky a česnek, po chvíli přidáme rajčatovou pastu. Poté
Na oleji orestujeme nakrájenou cibulku, poté přidáme maso a kmín. Chvíli restujeme, přisypeme rýži a
Mleté vepřové maso osmahneme na sucho v pánvi, přidáme najemno nakrájenou cibuli a najemno posekané očištěné
Olej rozpálíme v hrnci, cibuli oloupeme, jemně nasekáme a na oleji opečeme. Po chvíli přidáme oloupané
Avokádovou dužinu vydlabeme a dáme do misky. Rozmačkáme vidličkou dohladka a přidáme ostatní nakrájené
Příprava guacamole: Avokádovou dužinu vydlabeme a dáme do misky. Rozmačkáme vidličkou dohladka a přidáme
Vydlabeme zralé avokádo a vložíme jej do mixéru. Přidáme 2 stroužky česneku, půl cibule a chilli papričku