Bílý chřest oloupejte škrabkou na brambory nebo speciální škrabkou na chřest. Loupejte od hlavičky směrem dolů. Mladý zelený chřest loupat nemusíte.
Opečeme a mezitím si krátce povaříme zelené fazolky
Fazolky zbavíme stopek. Přidáme fazolky a promícháme.
Fazolky zalijeme vodou, osolíme, přidáme bobkový list pánvi si připravíme jíšku, kterou poté vmícháme k fazolkám
omyjeme, nakrájíme na kostičky a dáme vařit společně s fazolkami
Fazolové lusky omyjeme a odstraníme vršky a veškeré vláknité kousky. Poté je nakrájíme na malé kousky
Fazolky si povaříme v osolené vodě, na trošce oleje opečeme slaninku a přidáme fazolky a orestujeme, podle
Zelená fazolky uvaříme do měkka v osolené vodě. Fazolky na nich maso přelité výpečkem.
Fazolky uvaříme v osolené vodě do měkka. Poté fazolky zcedíme a přimícháme slaninu.