Prémiový obsah
★★★★
9.5K čtenářů
45 m
Kuchař Berda
Když potřebujeme loupat rajčata, před ponořením do vařící vody nakrojíme ve slupce křížek asi 1 cm velký, ve vodě se pak naříznutá slupka nadzvedne a je jednoduché začít loupat.
do máslem vymazaného pekáčku na drobně pokrájenou cibuli Poté rybu posypeme plátky žampionů, osolíme, lehce
Žampiony omyjeme, nakrájíme na kolečky, cibuli na osminky Olivy propláchneme, na pánvi osmažíme cibuli, houby
Na oleji osmahneme na proužky nakrájenou cibuli.
Potom přidáme dvě nakrájené cibule, na ně položíme Během pečení přeléváme maso výpekem a podle potřeby
Maso přesuneme do pekáčku, zasypeme nakrájenou cibulí
Žampiony si nakrájíme na 1/4 a vložíme na rozpálenou vývaru (případně vody) a na maso vložíme osmahnuté žampiony
Do plechu vložíme cibuli, žampiony a nasekaný česnek Během pečení poléváme výpekem, případně podléváme vodou
Žampiony očistíme, omyjeme a nakrájíme na kousky.