Skvrny od kávy vyčistíme tak, že látku namočíme do studeného mléka a potom vypereme.
Čerstvé skvrny nejlépe odstraníme octovou vodou a můžeme je také posypat solí a třít vlhkým hadříkem.
Příprava filet: Omyjeme, osušíme,opepříme a obalíme v mouce. Na pánvi s rozpáleným olejem z obou stran
Plátky rybího filé omyjeme, osušíme, pokapeme citrónovou Rybí filety opečeme po obou stranách v rozehřátém oleji
navrstvíme orestovanou zeleninu a nahoru rozložíme osušené filé vmícháme do ní nasekanou petrželku a nalijeme ji na filé
Všechny suroviny mimo ryb smícháme v hrnci. Přivedeme k varu, stáhneme plamen a necháme odpařit na polovinu
Porce rybího filé pokapeme citrónovou šťávou a necháme Na cibuli dáme osolené a opepřené porce rybího filé