Jestliže chutná chřest nahořkle, pomůže kousek bílého chleba nebo malý hlávkový salát, který vložíme do vody, v níž budeme chřest vařit.
Pstruhy umyjeme, osušíme, nasolíme a necháme hodinu Potom je vložíme do vroucího vývaru připraveného z vína
česnekem, pokapeme mírně olejem a přelijeme červeným vínem Pstruha na víně podáváme s hranolkami.
Pstruhy si vykucháme a důkladně omyjeme pod tekoucí Plech potřeme máslem a položíme na něj přichystané pstruhy
Pstruha vykucháme, jeli to potřeba. Na pánvi rozpálíme olej a pstruha na něm opečeme z
Vykuchané pstruhy namočíme do mléka, osolíme, opepříme Pstruhy opečeme na 1/2 másla v pekáčku dozlatova.
Očištěné pstruhy opláchneme pod studenou tekoucí vodou Pstruhy smažíme na rozpáleném oleji, až jsou měkcí.
Pstruhy vykucháme, očistíme a ze všech stran je osolíme Hotové pstruhy doplníme kouskem citrónu a podáváme.