Bylinky, které přidáváme do jídla, nadrobno krájíme nebo nasekáme teprve krátce před dokončením, aby neztratily své aroma.
Do omáčky je přidáváme, až ji rozmícháme, zahustíme a povaříme.
troubě s kořením na brambory a trochu zakapeme olejem,pstruha Přidáme trošku sušeného česneku,koření na ryby, máslo
Očištěné pstruhy opláchneme pod studenou tekoucí vodou Poté přidáme pod pstruhy máslo a ještě chvíli smažíme
Pstruhy pomocí nože v protisměru zbavíme šupinek a Na pánvi rozpálíme kousek másla a pstruhy na něm osmahneme
Vezměte si pstruhy, opláchněte je vodou a usušte. , tak z vnitřku a dejte je na pánev s rozpuštěným máslem
Pstruha důkladně očistíme, zbavíme šupin, omyjeme a něj kousek másla, pokapeme citornovou šťávpu, necháme
Příprava pstruha: Vykuchané pstruhy namočíme do mléka Pstruhy opečeme na másle v pekáčku dozlatova.
Zabité pstruhy vykucháme a umyjeme. Přidáme čerstvé máslo a v troubě upečeme.
Na pánvi nechte rozpustit máslo nebo olej a opékejte Zároveň můžete pstruha trochu pokapat.
Změklé máslo utřeme s citronovou šťávou a s nasekanými Hotové pstruhy podáváme se zeleninovým salátem.
Pstruha okořeníme rybím kořením, solí, drceným kmínem Rozpustíme máslo a zakápneme olivovým olejem a z každé