Prémiový obsah
★★★
4K čtenářů
50 m
Kuchař Berda
Nemáme-li k dispozici moučkový cukr, je možné jej vyrobit pomletím cukru krupice v el.
mlýnku na kávu.
Pokud navíc do cukru nasypeme i trochu vanilkového, bude mletý cukr výrazně a příjemně vonět.
Osolíme, opepříme, zalijeme vodou a přidáme očištěné žampiony Hotový guláš dle potřeby zahustíme mouku rozmíchanou
Cca 20 minut před koncem přidáme omyté a nakrájené žampiony solí, pepřem a vmícháme rozkvedlanou mouku s vodou a guláš
maso, přidáme podušené zelí, na slanině orestované žampiony
moukou a přidáme očištěnou nakrájenou cibuli a plátky žampiónů Hotový guláš zjemníme zakysanou smetanou.
Žampiony nakrájíme na plátky, orestujeme na tuku či Guláš podáváme s bramborem, s hranolky či kroketami
V podstatě postupujeme jako u jakéhokoliv guláše. Na oleji osmažíme mouku na jíšku a po zavaříme do guláše
Prorostlou uzenou slaninu nakrájíme na malé kostky a rozškvaříme na troše rostlinného oleje, přidáme
Filety pokapeme citronovou šťávou, opepříme. Položíme na ně plátek sýra a šunky, uděláme kapsu, zafixujeme