Když se polijeme pivem a skvrnu ihned po polití vyčistíme savým hadříkem, neměly by zůstat žádné skvrny.
Pokud ano, vyčistíme je nejlépe teplou vodou.
Filé nakrájíme na porce, osolíme, pomoučíme, poklademe alobal, přidáme nadrobno nakrájenou cibuli a pokrájené papriky
Filé nakrájíme na kusy, osolíme, opečeme na oleji. Slaninu nakrájíme, opražíme, přidáme cibuli a poprášíme paprikou
Zmrazené rybí filé vložíme do vařící osolené vody s přídavkem octa (vody má být jen tolik, aby filé bylo
Plech pokapeme olejem, porce filé osolíme, zabalíme Papriky očistíme, nakrájíme na proužky a dáme na brambory
Plátky filé osolíme, opepříme a poklademe těsně k sobě Poklademe proužky papriky a posypeme troškou strouhanky
Všechny suroviny mimo ryb smícháme v hrnci. Přivedeme k varu, stáhneme plamen a necháme odpařit na polovinu
Rybí filé omyjeme pod tekoucí vodou, osušíme, nakrájíme Cibuli oloupeme a nakrájíme na nudličky, papriku omyjeme
Pak přidáme na nudličky nakrájené papriky zbavené semeníků podlijeme malým množstvím vody a přidáme osolené rybí
Porce rybího filé pokapeme citrónovou šťávou a necháme Na cibuli dáme osolené a opepřené porce rybího filé
navrstvíme orestovanou zeleninu a nahoru rozložíme osušené filé vmícháme do ní nasekanou petrželku a nalijeme ji na filé
Plátky rybího filé omyjeme, osušíme, pokapeme citrónovou Rybí filety opečeme po obou stranách v rozehřátém oleji