Prémiový obsah
★★★
7.7K čtenářů
45 m
Kuchař Berda
Pokud máme již déle uvařenou rýži, například z minulého dne, a chceme ji ohřát k obědu, můžeme ji vložit do čistého neporušeného mikroténového sáčku a na několik minut ponořit do horké nebo vařící vody.
navrstvíme orestovanou zeleninu a nahoru rozložíme osušené filé vmícháme do ní nasekanou petrželku a nalijeme ji na filé
Zázvor nastrouháme a rozetřeme na filé, které ještě Plátky filé zprudka opečeme na oleji dozlatova.
Pak přilijeme rybí vývar až na několik lžic, které Rybí filé naskládáme do zapékací mísy, zalijeme omáčkou
Mražené rybí filé vložíme do vody a okořeníme. Uvařené filé prolisujeme nebo rozmixujeme bez koření
Porce rybího filé osolíme a pokapeme lehce citrónovou Zapékací místu vymažeme tukem nebo olejem, filé do
Porce rybího filé pokapeme citrónovou šťávou a necháme Na cibuli dáme osolené a opepřené porce rybího filé
Rybí filé omyjeme pod tekoucí vodou, osušíme, nakrájíme mírném ohni vaříme 6 - 8 minut, přidáme nudličky rybího
Na oleji zpěníme drobně nakrájenou cibuli, přidáme máslo a mouku, osmahneme, zalijeme trochou vody, rozmícháme