Přes noc je ponořte do studené vody a trochu osolte.
Ráno budou čerstvá a pevná na dotek.
Kapra očistíme. Odkrojíme hlavu, ocas a ploutve. Ořezy z kapra můžeme použít na polévku.
Kapra očistíme, naporcujeme, osolíme a dáme uležet umícháme hladké těstíčko, do kterého obalíme porce kapra
Dýni oloupeme, rozkrojíme a lžící vydlabeme měkkou dužinu se semínky. Brambory oloupeme, omyjeme a společně
Půlky kapra nakrájejte na jednotlivé porce.
Rybu nakrájíme na porce a ponoříme do mléka. Necháme asi hodinu v lednici. Mezitím rozmixujeme rohlíky
Porce kapra opláchneme, osušíme a obalíme v mouce. Na pánvi rozehřejeme olej s máslem a obaleného kapra
špetku pepře a tyčovým mixérem rozmixujeme do jemného krému hotová a můžeme ji podávat, můžeme ozdobit semínky a dýňovým