Nikdy je nemyjeme vodou, odstraňují se mnohem hůře.
Nejlepší je to alkoholem nebo zředěným čpavkem.
Potřeme jím látku, necháme působit.
Pak je teprve vypereme.
Tuňáka nožem naškrábeme na jemno. sůl, pepř citronovou šťávu a nastrouhaný čerstvý zázvor
Tuňáka si očistíme, nakrájíme na tenké plátky a nasekáme Tuto směs přidáme k tuňákovi, dochutíme olivovým olejem
Maso osolíme, opepříme a vmícháme capary. Poté přidáme kečup, hořčici a hezky naservírujeme na talíř.
Hovězí maso na tatarák pomeleme velice najemno v mlýnku Tatarák podáváme na talířích jako bochánek s důlkem
Cibuli oloupeme a nakrájíme najemno. Hovězí svíčkovou třikrát pomeleme v mlýnku na maso. Pomleté maso
Uvařte 4 menší brambory ve slupce, nastrouhejte. Zlehka rozmixujte s 3 lžícemi předem namočených slunečnicových
Maso zbavíme všech blanek, omyjeme, osušíme a nameleme nebo naškrábeme. Dáme do mísy a smícháme se solí
Čerstvá rajčata nasekáme na kousky a smícháme s nadrobno nasekanou jarní cibulkou. Česnek prolisujeme
Čerstvá rajčata nasekáme na kousky a smícháme s nadrobno nasekanou jarní cibulkou. Česnek prolisujeme