Nemáme-li k dispozici moučkový cukr, je možné jej vyrobit pomletím cukru krupice v el.
mlýnku na kávu.
Pokud navíc do cukru nasypeme i trochu vanilkového, bude mletý cukr výrazně a příjemně vonět.
V míse prošleháme domácí sýr s lososem, čerstvě namletý pepř a kopr.
Podkovy lososa omyjeme a osušíme. čerstvě nasekaným koprem a můžeme podávat.
Lososa omyjeme a nakrájíme na malinké kostečky. Tatarák podáváme s opečenou bagetkou nebo topinkou.
Lososa naškrábeme ostrým nožem a poté smícháme s nadrobno nasekaným koprem a semínkami.
Maso osolíme, opepříme a vmícháme capary. Poté přidáme kečup, hořčici a hezky naservírujeme na talíř.
Poklademe losem, posypeme koprem, zakápneme citronem