Prémiový obsah
★★★
5.9K čtenářů
35 m
Kuchař Berda
Skvrny od kávy vyčistíme tak, že látku namočíme do studeného mléka a potom vypereme.
Čerstvé skvrny nejlépe odstraníme octovou vodou a můžeme je také posypat solí a třít vlhkým hadříkem.
Z másla a mouky vytvoříme světlou jíšku, na kterou přidáme cukr a necháme lehce zkaramelizovat, poté
Omáčku ochutíme solí, cukrem a citronovou šťávou. Zatímco se omáčka vaří připravíme si zastřené vejce
Z másla a mouky vytvoříme světlou jíšku, na kterou přidáme cukr a necháme lehce zkaramelizovat. Poté
Maso prošpikujeme slaninkou, opepříme a opečeme ze všech stran na polovině másla. Poté přidáme vodu a
podle chuti vložíme do mixéru a umixujeme na hladkou omáčku Nevařená koprová omáčka je vhodná jako příloha k masu
V hrnci na oleji necháme rozpustit máslo, zaprášíme moukou a za stáleho míchání uděláme světlou jíšku
Provaříme 20 minut, aby vznikla hladká omáčka. Nakonec zamícháme do omáčky dva žloutky.
, hotovou omáčku zalijeme za stálého míchání smetanou Omáčka by měla mít krémovou konzistenci.
Opečenou tresku dáme na talíře a přelijeme indickou omáčkou.
Pekáč vymažeme tukem, rybu dobře osušíme, osolíme, opepříme, pokapeme olejem a dáme do pekáčku. Můžeme