Ještě teplý koláč s drobenkou hned po upečení polijte několika lžičkami smetany. Bude chutnější a vydrží déle čerstvý. Jde to i s rozpuštěným máslem.
Vykuchaného, ale nestaženého úhoře omyjeme, osušíme Na rožeň napichujeme vždy střídavě kousek úhoře, lístek
Poté vmícháme připravenou omáčku. Úplně nakonec přidáme nasekané bylinky.
Úhoře opláchneme a naložíme na 2 hodiny do podmáslí Osolíme je, posypeme hořčičným semínkem, každého úhoře
Na trošce oleje orestujeme bylinky, poté vyndáme a Nočky uvaříme dle návodu a poté smícháme s omáčkou,
Přidáme bylinky, oba druhy hořčice, podlijeme trochou vody a krátce povaříme na hustší omáčku.
Mezitím připravíme omáčku.
V hrnci rozpustíme máslo a přidáme zelí, jalovec, bobkový list a nalijeme víno. Dusíme asi 1 hodinu pod