Rychlovarnou konvici vyčistíme velmi jednoduše.
Stačí do ní nalít ocet a nechat ho několik minut (cca 10 - 20) působit.
Spirála by měla být celá ponořená.
Pak stačí konvici důkladně opláchnout horkou vodou a jednou v ní převařit čistou vodu.
Rybí filety nakrájíme na větší kostky, osolíme a pokapeme vymažeme olivovým olejem a střídavě do ní rozložíme rybí
Kachnu okořeníme kmínem, osolíme, podlijeme vodou a pečeme v troubě na 180 °C cca 2 hodiny. Nejprve pečeme
Zapékací mísu vyložíme špenátem a poté naskládáme rybí
Vývar přivedeme k varu a uvaříme v něm květák. Na pánvi rozpustíme máslo, přidáme mouku a připravíme
Houby očistíme a nakrájíme na kousky. Cibuli oloupeme a jemně nasekáme. V hrnci rozehřejeme máslo a cibuli
Do hrnce nalijeme vodu, vložíme kuře, přidáme zeleninu, cibuli, pepř, sůl a do měkka vaříme. Játra z
Maso očistíme, omyjeme a nakrájíme na malé kostky. Na rozehřátém oleji osmažíme ze všech stran, osolíme