Pokud máme již déle uvařenou rýži, například z minulého dne, a chceme ji ohřát k obědu, můžeme ji vložit do čistého neporušeného mikroténového sáčku a na několik minut ponořit do horké nebo vařící vody.
Jehněčí kýtu vykostíme, očistíme a maso nakrájíme Hotové jehněčí rizoto sypeme strouhaným sýrem.
Rýži uvaříme dle návodu na obale. Cibuli oloupeme, nakrájíme na kostičky a osmahneme na oleji. Přidáme
Houby si namočíme do vody a potom povaříme v osolen vodě. Rozehřejeme olej, na kterém osmahneme cibulku
Pancettu nakrájíme na proužky a upečeme dokřupava v troubě, mortadellu nakrájíme na kostičky, garnáty
Cibuli nakrájíme, česnek také a orestujeme na oleji, přidáme cuketu. Stehna obereme a nakrájíme, přidáme
V hrnci rozehřejeme 3 lžíce másla a doměkka na něm podusíme cibuli a česnek. Přisypeme rýži a důkladně
Cibulku osmahneme na půlce másla. Přidáme rýži, zamícháme a nalijeme vroucí vodu. vaříme 8 minut. Přidáme
Špenát krátce podusíme, osolíme a opepříme. Na polovině másla orestujeme nakrájenou cibuli a česnek,
Pohanku uvaříme podle návodu v osolené vodě. Nakrájenou cibuli a hříbky orestujeme na oleji, přidáme
Přebranou a umytou rýži opražíme na sádle, zalijeme vodou, posolíme a přikrytou dusíme. Na sádle zapěníme