Prémiový obsah
★★★
1.9K čtenářů
50 m
Redakce Recepty.eu
Pro milovníky rýže připravované na sladko
Bylinky, které přidáváme do jídla, nadrobno krájíme nebo nasekáme teprve krátce před dokončením, aby neztratily své aroma.
Do omáčky je přidáváme, až ji rozmícháme, zahustíme a povaříme.
Ovocný kompot rozvaříme (podle potřeby ještě předem Tuto omáčku podáváme s krupicovými nebo kynutými knedlíky
Nalejeme ovocnou náplň a dáme do lednice. Kopeček necháme v lednici do druhého dne ztuhnout.
Na omáčku si nakrájíme jahody na malé kousky a dáme Povaříme asi 5 minut a hotovou omáčku servírujeme s
Rýžové těstoviny uvaříme podle návodu. kořením dle chuti, přidáme bazalku a odkryté dusíme, až omáčka
Omáčku můžeme dle potřeby osladit medem. Zředíme vodou a podáváme spolu s rýžovými noky.
Před podáváním můžeme tvořit kopečky a jemně pokropit Indické rýžové kopečky podáváme teplé i studené.
talíř nalijeme jablkové pyré, doprostřed vyklopíme kopeček Rýžové kopečky v jablkovém pyré teplé podáváme.
Nákyp podáváme horký, přelitý teplou ovocnou omáčkou
Horké nočky posypeme vanilkovým cukrem a ovocnou omáčkou