Prémiový obsah
★★★
10.9K čtenářů
1 h 20 m
Kuchař Berda
Tvrdou hořčici zakápneme šťávou z citrónu nebo pomeranče, trochou oleje a rozmícháme.
Získáme opět správnou konzistenci a navíc zajímavou chuť.
Broskve spaříme, vychladíme, oloupeme, nakrájíme, rýži Naplníme formičky, poklademe broskvemi a pečeme asi
Mléko se špetkou soli necháme zahřát, do horkého vsypeme propláchnutou rýži a za občasného míchání uvaříme
Do vařícího mléka vsypeme spařenou rýži, osolíme a za stálého míchání vaříme, až vznikne hustá kaše.
V mléce uvaříme rýži hodně doměkka. Do máslem vymazaného pekáčku rozprostřeme polovinu množství rýže,
Rýži propereme a uvaříme v osoleném mléce spolu s citronovou kůrou, necháme vychladnout. Citronovou kůru