Prémiový obsah
★★★
8.4K čtenářů
1 h
Kuchař Berda
Aby nám při krájení cibule neslzely oči, namáčíme nůž při krájení do studené vody.
Rýži propereme a uvaříme v osoleném mléce spolu s citronovou kůrou, necháme vychladnout. Citronovou kůru
strouhankou, do poloviny naplníme rýží, na rýži poklademe jablka Hotový nákyp posypeme moučkovým cukrem a podáváme.
trochu světlého a trochu kakaového těsta poklademe jablky Upečený nákyp pocukrujeme a podáváme se zředěným ovocným
cukrem, postupně vmícháme tvaroh a žloutky, potom a rýžovou světlou část a trochu kakaového těsta, poklademe jablky
Kapustu uvaříme v osolené vodě do poloměkka a necháme ji dobře okapat. Pak ji ještě trochu vymačkáme
Rýži uvaříme doměkka v kastrůlku v poměru 1 díl rýže a 2 díly vody. Tvaroh prošleháme společně s vejci
polovinu množství rýže, na to vrstvu jemně nastrouhaných jablek Jsou-li jablka spíš kyselejší, můžeme je posypat i
Do vařícího mléka vsypeme spařenou rýži, osolíme a za stálého míchání vaříme, až vznikne hustá kaše.