Prémiový obsah
★★★
13.2K čtenářů
35 m
Kuchař Berda
Díky kyselému prostředí dojde k chemické reakci, která zpomalí proces vaření. Brambory v pokrmech s kysaným zelím proto vařte vždy odděleně.
Vodu z namočených fazolí slijeme a nahradíme čerstvou Na talíř dáme uvařenou rýži a přelijeme fazolemi.
Rýži uvaříme v slané vodě. Zvlášť uvaříme asi 30 minut obilí a zvlášť fazole doměkka
a fazole a na mírném plameni ještě chvilku prohřejte Podáváte-li povařené propasírované fazole k rýži zvlášť
Do měkké rýže se zeleninou přidáme fazole s česnekem Hotové fazole s rýží podáváme teplé.
Omyjeme fazole, dáme do hrnce (velký hrnec). Vaříme do změknutí fazolí.
Fazole namočíme přes noc do studené vody a uvaříme. Restujeme asi 10 minut a pak přidáme zcezené uvařené fazole
Fazole necháme naklíčit ve vodě. Fazole přecedíme, propláchneme a dáme do mísy k avokádu
Fazole uvaříme v osolené vodě doměkka, necháme okapat Na oleji orestujeme šalvěj, fazole, česnek, rajčata
Fazole namočíme den předem do vody. Poté přidáme fazole a jemně nastrouhanou mrkev.