Prémiový obsah
★★★
1.4K čtenářů
janapozarova
Nikdy je nemyjeme vodou, odstraňují se mnohem hůře.
Nejlepší je to alkoholem nebo zředěným čpavkem.
Potřeme jím látku, necháme působit.
Pak je teprve vypereme.
Cuketu nastrouháme najemno, vymačkáme z ní vodu, osolíme a znovu vymačkáme, můžeme nechat i chvíli okapat
Příprava těsta: Ze lžíce mouky, teplé vody, cukru a kvasnic necháme vzejít kvásek. Poté ho smícháme se
V hrnci na másle zpěníme nadrobno nakrájenou cibulku. Maso nakrájíme na kousky a osmahneme. Podlijeme
V hrnci rozehřejeme 3 lžíce másla a doměkka na něm podusíme cibuli a česnek. Přisypeme rýži a důkladně
Rýži uvaříme dle návodu na obale. Cibuli oloupeme, nakrájíme na kostičky a osmahneme na oleji. Přidáme
V hrnci rozehřejeme 3 lžíce másla a doměkka na něm podusíme cibuli a česnek. Přisypeme rýži a důkladně
V hrnci rozehřejeme 3 lžíce másla a doměkka na něm podusíme cibuli a česnek. Přisypeme rýži a důkladně
horkého vývaru, zamícháme a trochu zvyšte teplotu, aby rizoto Rizoto by si mělo zachovat vlhkou krémovou konzistenci
Špenát krátce podusíme, osolíme a opepříme. Na polovině másla orestujeme nakrájenou cibuli a česnek,
Pohanku uvaříme podle návodu v osolené vodě. Nakrájenou cibuli a hříbky orestujeme na oleji, přidáme
Přebranou a umytou rýži opražíme na sádle, zalijeme vodou, posolíme a přikrytou dusíme. Na sádle zapěníme