Ještě teplý koláč s drobenkou hned po upečení polijte několika lžičkami smetany. Bude chutnější a vydrží déle čerstvý. Jde to i s rozpuštěným máslem.
Příprava rizota: V rendlíku rozpálíme olivový olej, SERVÍROVÁNÍ: Ossobuco podáváme s krémovým rizotem,
Špenát krátce podusíme, osolíme a opepříme. Na polovině másla orestujeme nakrájenou cibuli a česnek,
Pohanku uvaříme podle návodu v osolené vodě. Nakrájenou cibuli a hříbky orestujeme na oleji, přidáme
Rýži uvaříme dle návodu na obale. Cibuli oloupeme, nakrájíme na kostičky a osmahneme na oleji. Přidáme
Rajčata dáme do cedníku, spaříme horkou vodou a špičkou ostrého nože oloupeme; poté nakrájíme na kostičky
V hrnci rozehřejeme 3 lžíce másla a doměkka na něm podusíme cibuli a česnek. Přisypeme rýži a důkladně
V hrnci rozehřejeme 3 lžíce másla a doměkka na něm podusíme cibuli a česnek. Přisypeme rýži a důkladně
Červenou řepu povaříme v osolené vodě se snítkou tymiánu doměkka. Vodu slijeme a necháme vychladnout.