Prémiový obsah
★★★
3.1K čtenářů
5 h 55 m
Kuchař Berda
Pokud připálíme mléko v hliníkovém hrnci, stačí v hrnci povařit jednu cibuli.
Připálené mléko vystoupí na hladinu v podobě pěny.
Chřest povaříme v osolené vodě asi 5 minut. Poté zchladíme ve studené vodě. Mezitím si připravíme zálivku
Broskve necháme na sítu okapat a rozkrájíme na kostičky Hotový salát posypeme tymiánem a podáváme.
Směsí potřete broskve a rozložte je na mřížku potřenou Rozdělte na talíře, navrch dejte broskve, ostružiny
Připravíme si uzavíratelné sklenice, na dno si dáme po třech lžících pesta. Poté přdáme celer a těstoviny
Chřest umyjeme a oloupeme. Dřevnaté konce chřestu musíme vždy oříznout. V hrnci přivedeme k varu vodu
Chřest omyjeme, odkrojíme konce a v osolené vodě povaříme. Zelený chřest asi 7 minut, oloupaný bílý chřest
Všechny suroviny na dresink promícháme s misce a dáme odležet. Poté dáme vařit chřest do osolené vody
Chřest předvaříme v osolené vodě a poté nakrájíme na malé kousky. Dáme do mísy a přidáme citrónovou šťávu
Salát rozebereme na listy, opereme, necháme okapat Přidáme na kostičky nakrájenou broskev, omyté a okapané
Jahody, broskve i meloun promícháme. posypeme mandlovými lupínky, můžeme přidat zmrzlinu a salát