Pokud vytáhnete máslo z ledničky a ještě tvrdé ho potřebujete namazat, použijte škrabku na brambory na nakrájení tenkých plátků, které půjdou namazat bez problémů.
Dýni oloupeme a nakrájíme na kostičky. V misce smícháme javorový sirup, 2 lžíce oleje, sůl a pepř. Marinádu
Krátce opečeme a přilijeme vývar, dýňové pyré a povaříme Na sucho na pánvi orestujeme dýňová semínka a nakrájenou
Vařenou dýni osušíme a rozmačkáme na pyré. Přidáme vejce, med, máslo, fruktózu a vymícháme v hladkou
Mouku prosijeme do mísy, přidáme kypřící prášek, povolený a na kousky nakrájený tuk, cukr, sůl a žloutek
Dýni očistíme, oloupeme a nakrájíme na kostečky. Vložíme do hrnce přidáme lžičku skořice, sůl, pepř a
Oloupeme dýni, mrkev a cukety, nakrájíme na malé kousky a veškerou zeleninu osmahneme 10 minut na pánvi
Dýni vaříme 20 minut a poté necháme vykapat a rozmixujeme. Vejce s cukrem ušleháme do pěny. Přidáme olej
Dýni dáme na 20 až 25 minut do trouby předehřáté na 220 °C. Smícháme ricottu, sýr, dobromysl a petželku
Cibulku osmahneme na půlce másla. Přidáme rýži, zamícháme a nalijeme vroucí vodu. vaříme 8 minut. Přidáme