Prémiový obsah
★★★
6.4K čtenářů
25 m
Kuchař Berda
Díky kyselému prostředí dojde k chemické reakci, která zpomalí proces vaření. Brambory v pokrmech s kysaným zelím proto vařte vždy odděleně.
Kuřecí roláda: Kuře očistíme, vykostíme a rozložíme Na kuřecí plát rozložíme chřest, zalijeme ho připravenou
Žampióny nasucho očistíme, nakrájíme na tenké plátky Žampióny opečeme na másle, osolíme a opepříme.
pánvi rozpálíme olej a osmahneme cibuli, přisypeme kuřecí Přidáme papriku, žampiony, cuketu, mrkev a na kolečka
oleji, poté ho vyjmeme stranou a na výpeku orestujeme žampiony
Žampiony pokrájíme a přidáme do mísy, kam je skládáme , smícháme tatarku s jogurtem, šťávou, pažitkou a salát
Maso nakrájíme na kousky, přidáme na kostičky nakrájené okurky a kapie a na kolečka nakrájený pórek.
Kuře uvaříme ve slané vodě, do které jsme přidali drobně nakrájenou cibuli, několik zrnek pepře a nového
Na oleji zpěníme na proužky nakrájené cibule. Poté přidáme na plátky nakrájené očištěné a omyté houby